"15 Temmuz"un filmi çekiliyor

"15 Temmuz"un filmi çekiliyor

Yapımcı Sibel Aygün, 15 Temmuz darbe girişiminde gösterilen mücadelenin hak ettiği şekilde işlenmediğini belirterek, yeni çekecekleri filmle bu konunun hak ettiği biçimde anlatılacağını söyledi

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı’nda yer alan Orka Çocuk Yayınları’nın konuğu olan yapımcı Sibel Aygün, Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminin yeterince anlatılmadığını ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisi doğrultusunda yeni bir film çekmek için hazırlıkların sürdüğünü söyledi.Uluslararası festivallerde ödül almış 15 yabancı yönetmenle projenin hayata geçeceğini ifade eden Aygün, “Şu anda Cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilinde film çalışmalarımız devam ediyor. Biz ülkemizde 15 Temmuz’u işleyemedik. İnşallah bu projede 15 Temmuz’u hak ettiği şekilde işleyeceğiz” dedi.Filmde 15 Temmuz Kahramanı Ömer Halis Demir’i oynayacak olan oyuncu İsmail Akkuş ise 15 Temmuz’da Türkiye’nin milli gerçeğini nasıl yansıtacaklarına dair çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

OSMANİYE/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN