Hırsızlar önce kameraya, sonra polise yakalandı

Hırsızlar önce kameraya, sonra polise yakalandı

Osmaniye’de şarjlı bisiklet, motosiklet ve iş yerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren zanlılar, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, kentte meydana gelen bisiklet, motosiklet, iş yeri ve ikametten hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma kapsamında, son 15 gün içerisinde yapılan ’şok’ uygulamalarda, 385 şahıs ve 198 araç kontrol edildi. Ayrıca hırsızlık olaylarının meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kısa sürede eşkallerini belirlediği failleri bir bir yakaladı, ele geçirilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen, okullarda öğrencilere ait bisikletleri çalan ve 8 ayrı suç kaydı bulunan 20 yaşındaki Z.T., iş yerinden duvar boyası hırsızlığı olayına karışan ve 7 ayrı suç dosyası bulunan 28 yaşındaki Y.G., şarjlı bisiklet hırsızlığı suçundan aranan ve 3 ayrı suç dosyası bulunan 34 yaşındaki H.G. ve 17 yaşındaki A.A.H. tutuklandı. 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü ve 1 kişi hakkında da adli işlem yapıldığı kaydedildi.

OSMANİYE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN