Kaymakam Coşkun’dan TEOG birincisine ödül

Kaymakam Coşkun’dan  TEOG birincisine ödül

Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ikinci oturumunda 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Mehmetli Ortaokulu 8

sınıf öğrencisi Ayşe Naz Topbaş’ı ödüllendirdi.Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen 2016-2017 eğitim öğretim dönemi TEOG sonuçlarına göre Mehmetli Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Ayşe Naz Topbaş 120 net yaparak Türkiye birincisi oldu.Ayşe Naz Topbaş ve Mehmetli Ortaokulu Müdürü İbrahim Ercan Karaoğlu okul idarecileri ile öğretmenleri, İlçe Milliği Eğitim Müdürü Ali Sertle birlikte Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kaymakam Ömer Coşkun, Türkiye birincisi olmasından dolayı Ayşe Naz Topbaşı tebrik ederek altın hediye etti.Kaymakam Coşkun, "Başarılı öğrencimiz, dersleriyle birlikte sosyal ve kültürel alandaki başarılarını Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında da göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN