Kaza sonrası aksanı değişti

Kaza sonrası aksanı değişti

Osmaniye’de geçirdiği kazanın ardından hastanede 10 gün yoğun bakımda kalan ve yaklaşık bir ay sonra taburcu olan 27 yaşındaki Hatice Tatlıer, hiç bilmediği Rusça aksanıyla konuşmaya başladı

Osmaniye’de güzellik merkezi sahibi Hatice Tatlıer, 4 ay önce bindiği aracın arka koltuğundan, bir anlık dikkatsizlik sonucu açılan kapıdan düşerek başını yere çapması hayatını etkileyen sonuçlara neden oldu. Çağrılan ambulansla Osmaniye’de özel bir hastaneye kaldırılan 2 çocuk annesi Tatlıer, 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra servise alındı. Konuşmakta güçlük çeken Tatlıer, taburcu edilip eve gittikten bir süre sonra sabah kalktığında konuşmasının değiştiğini fark etti.Kendisini herkesin yabancı sanmasından sıkıldığını söyleyen Hatice Tatlıer, "Uyandığımda anormal bir şey olduğunu hissettim ama konuşma olduğunu tahmin etmedim. Biraz yatayım düzelir diye düşündüm. ’İşe gideyim düzelir’ dedim ve geldiğimde kimse beni anlamıyordu. Rusça konuştuğumu söylediler. Yavaş yavaş normal konuşmaya başladım" dedi.Avukat arkadaşı Ezgi Babaoğlan, Hatice’yi 2 yıldır tanıdığını belirterek, "Arkadaşım ve aynı zamanda müvekkilim. Aynı binada bulunduğumuzdan sürekli birbirimize gelip gideriz. Bir gün telefonla aradım kendisini telefonda konuşması farklı geldi. Dedim ki her halde bir şaka. Gerçek gibi anımsamadım. Ondan sonra hemen geldim Hatice ile konuştum. Şok geçirdim gerçek olamaz diye. Kendisi tuhaflaştı, yanındaki arkadaşları şaşırdı. Sonra doktorunu aradık ona durumu anlattık sonrasında kontrolleri yapıldı. Aksan değişliği konusunda dünyada 61 kişi olduğunu öğrendik. Böyle bir olay yaşadık 3 aydır da böyle doktorlar düzelebileceğini söylüyorlar şuana kadar herhangi bir düzelme yok” diye konuştu.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN