MHP’li Ersoy, Burkina Faso’daki saldırıda ölen işçinin ailesini ziyaret etti

MHP’li Ersoy, Burkina Faso’daki saldırıda ölen işçinin ailesini ziyaret etti

MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Burkina Faso’da Türk restoranına yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmet Fatih Okur’un Düziçi ilçesinde bulunan baba evine taziye ziyaretinde bulundu

Miilletvekili Ersoy, Burkina Faso’nun başkenti Vagadugu’daki Türk restoranına düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Okur’un, ailesini ziyaret ederek baba Hanifi Okur’a başsağlığı diledi. Milletvekili Ersoy, Burkina Faso’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Osmaniyeli Mehmet Fatih Okur’un naşının intikali için Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin himayelerinde konunun en üst düzeyde takipçisi olduklarını yenileyerek, "Burkina Faso nere Osmaniye nere ama kadere imam ancak izah eder bu durumu. Burkina Faso’daki terör saldırısında bizim inancımızda şehit olan Düziçi ilçemizin yiğit evlatlarından Mehmet Fatih Okur kardeşimizin naaşının intikali için Liderimiz Devlet Bahçeli’nin himayelerinde konunun en üst düzeyde takibindeyiz. Kardeşimize son görevimiz hep birlikte yapmak nasip olsun. Ailesine, eş dost ve akrabalarına ve dahi memleketimize sabır diliyorum. Ruhun şad olsun Efendimiz komşun olsun” şeklinde konuştu.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN