Osmaniye şehidini son yolculuğuna uğurladı

Osmaniye şehidini son yolculuğuna uğurladı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim, Osmaniye’de gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır’daki törenin ardından hava yoluyla Adana’ya, daha sonra da Osmaniye’ye getirilen Ezim’in naaşı, ilk olarak helallik alınmak üzere Osmaniye merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Helallik alınmasının ardından tören için Osmaniye merkeze bağlı Şekerdere köyüne getirildi. Burada anne Hatice Ezim tabuta sarılarak bir süre gözyaşı döktü.Şekerdere köyü mezarlığında düzenlenen törenin ardından şehidin naaşı köy mezarlığına defnedildi. Baba Mehmet Ezim metanetini korurken, fenalaşan anne Hatice Ezim’e sağlık görevlileri tarafında müdahale edildi.Şehidin cenaze törenine Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, MHP Milletvekili Ruhi Ersoy, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN