Osmaniye’de "Can Dostlarım" resim sergisi açıldı

Osmaniye’de "Can Dostlarım" resim sergisi açıldı

Osmaniye Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında "Can Dostlarım" adı altında resim sergisi açtı

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Hayvan Barınağı’nda düzenlenen ‘Can Dostlarım’ isimli hayvan sevgisini konu alan resim yarışmasında ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından çizilen resimler belediye hizmet binasında sergilenmeye başlandı.Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, “Osmaniye Belediyesi olarak çocuklara hayvan sevgisi aşılayabilmek, hayvan haklarının korunması noktasında onları bilinçlendirmek, etrafına ve etrafında yaşayan canlılara duyarlı nesiller yetiştirebilmek adına yarışma düzenledik. Yarışmada öğrencilerimiz tarafından çizilen resimleri geçtiğimiz hafta sonu boyunca sergiledik. Bugünden itibaren ise belediye hizmet binasında vatandaşların beğenisine sunuyoruz” şeklinde konuştu.Resim sergisini Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7.Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Kandırmaz ve Doğa Koruma Milli Parklar Osmaniye Şube Müdürü Fatih Güvercin ziyaret etti.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN