Osmaniye’de GSM operatörüne yerleştirilen bombalar imha edildi

Osmaniye’de GSM operatörüne yerleştirilen bombalar imha edildi

Osmaniye’nin Zorkun Yaylası Antentepe mevkisinde bir GSM firmasının vericisinin yanına konulan bomba kontrollü şekilde patlatıldı

Alınan bilgiye göre, Osmaniye’nin Zorkun Yaylası Antentepe mevkisinde bir GSM firmasının vericisine PKK terör örgütü üyelerince el yapımı patlayıcı yerleştirildi. Sabah saat 05.00 sularında şiddetli bir patlama ile direğin bir ayağı ile yaylada yer alan bazı evlerde maddi zarar oluştu. Patlamanın ardından yayla sakinleri jandarmayı aradı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, GSM firmasına ait vericinin çeşitli bölgelerine yerleştirilmiş 2 adet patlamış, 6 adet ise patlamamış el yapımı patlayıcı tespit etti. Jandarma ekipleri tarafından çevrede güvenlik önlemleri alınarak, patlayıcılar kontrollü bir şekilde imha edildi.Yayla sakinlerinden Tülay Esen, patlamayı sabaha karşı duyduklarını ama korktukları için bakamadıklarını belirterek, “Tam saat 5’i 10 geçiyordu ki aşırı bir patlama oldu. Tabi bizde bilmiyoruz ne olduğunu. O sırada bizim evin üzerine bir şey düştü. Ondan sonra korktuk tabi çıkamadık da. İyice aydınlandı ortalık. Kozalak toplayalım diye dışarıya çıktık. Geldik baktık burada patlamış. Nasıl oldu falan diye konuşurken dereye doğru giden kabloyu gördük. O zaman dedik ki bu terör işidir. Sonra hemen jandarmayı aradık. Bu direklerin yetkililerini aradık. Çok acayip bir patlama oldu, hiç tarif edemem ki” dedi.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN