Osmaniye’de "Kudüs" temalı resim sergisi açıldı

Osmaniye’de "Kudüs" temalı resim sergisi  açıldı

HÜDA PAR Osmaniye İl Gençlik Kolları tarafından açılan “Kudüs” temalı resim sergisinde Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlaller ve Filistinli Müslümanlara yapılan zulüm anlatıldı

Cumhuriyet Meydanında yaptıkları resim sergisiyle amaçlarının Filistin’i ve Mescid-i Aksa’yı gündemde tutmak ve Osmaniye halkında bilinç uyandırmak olduğunu belirten HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ata Zileli “Siyonist işgalcilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerini ve Filistinli Müslümanlara yapılan zulmü anlatan “Kudüs” temalı resim sergisi açtık, halkımızda bilinç uyandırmak için. Müslümanlar arasında birlik ve beraberlik olmadığı için bugün İsrail, Mescid- i Aksa’yı abluka altına almış durumda. Bizler Mescid-i Aksa için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

OSMANİYE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN