Osmaniye’de "Zeytin Dalı Harekatı’na destek yürüyüşü

Osmaniye’de "Zeytin Dalı Harekatı’na destek yürüyüşü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek yürüyüşü düzenlendi

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan’ın öncülük ettiği destek yürüyüşü için halk kaymakamlık binası önünde toplandı. Yaklaşık 3 bin kişiden oluşan kalabalık ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçti. 200 metre uzunluğunda Türk bayrağı ile “Şehitler ölmez vatan bölünmez” “Hepimiz Mehmediz” sloganları ile yürüyüş yapan vatandaşlar Andırın Caddesi’ni takiben Kadirli asri mezarlığında bulunan şehitliğe kadar yürüdü. Şehitlikte saygı duruşu İstiklal Marşı ve okunan Yasini Şerif’in ardından Afrin operasyonuna katılan askerler için dualar edildi.Şehitlikte bir konuşma yapan Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, “Kadirli olarak ordumuzun arkasında olduğunu Türk milleti olarak her zaman bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya buradan haykırıyoruz. Cenabı Allah iç ve dış düşmanlarımızı kahretsin. Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. İnşallah ordumuz muzaffer olacak” dedi.Yapılan konuşmaların ardından kalabalık dağıldı.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN