Piyano merdivende nota ritminde yürüyüş keyfi

Piyano merdivende nota ritminde yürüyüş keyfi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde belediye tarafından müzik ve sanata olan ilgiyi arttırmak ve insanları merdiven inip çıkmaya özendirmek amacıyla Dr

Hüseyin Kabasakal parkına piyano görünümlü merdiven yapıldı. Piyano merdivene ilgi gösteren gençler, merdivenden inip çıkarken ritim tutturmaya çalışıyor.Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, merdivenlerdeki basamakların üzerine basınca piyano sesleri çıkardığını söyledi. İnsanları merdiven inip çıkmaya özendirmek, müzik ve sanata olan ilgiyi artırmak için tasarlanan ‘piyano merdivenler’in özellikle gençlerin yoğun ilgisini gördüğünü belirten Başkan Tarhan, "Piyano merdivenlerin dünyada benzer örnekleri var. Amacı da insanları yürümeye teşvik etmek, müzikle hayata ritim katmaktır. Kültür ve sanatı müziği hayatın içine katmayı hedefledik. İnsanları merdiven inip çıkmaya özendirmek, müzik ve sanata olan ilgiyi artırmak için Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından Dr. Hüseyin Kabasakal parkı içerisinde yaptırdığımız ’piyano merdivenler’ Kadirlimize hayırlı olsun" diye konuştu.Piyano merdivende yürüyüş yapan gençler, belediye başkanına teşekkür etti.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN