Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim için mevlit okutuldu

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim için mevlit okutuldu

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde PKK terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim için Osmaniye merkez Kurtuluş Mahallesindeki baba evinde mevlit okutuldu

İkindi namazının ardından okunan mevlide Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından Osmaniye Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından şehit için dualar okudu. Mevlit sonrasında Al, Şehit Ezim’in ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyerek, "Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

OSMANİYE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN