Sumbas Binali Yıldırım YBO voleybolda iddialı

Sumbas Binali Yıldırım YBO voleybolda iddialı

Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO), 7-11 Mayıs’ta Hatay’da yapılacak olan Türkiye yarı finallerine iddialı hazırlanıyor

28-31 Marta Gaziantep’te düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol Bölge Şampiyonası’nda bölge birincisi olan Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO), 7-11 Mayıs’ta Hatay’da yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılacak.Yarı finaller öncesi antrenmanlara hız verdiklerini söyleyen okul müdürü Nizamettin Fındık, takımın elde ettiği başarıyla mayıs ayında Hatay’da yapılacak Türkiye yarı final müsabakalarında Osmaniye’yi temsil etmenin haklı gururunu yaşayacaklarını söyledi. Fındık, "İl ve bölge birinciliği şimdide yarı final heyecanı onurunu ve sevinci yaşatan beden eğitimi öğretmenimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak. Bunun için öğrencilerimiz, beden eğitim öğretmenizi Duygu Sarıdöl idaresinde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

OSMANİYE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN