Temurtaş: "Erdoğan ve Türk milletini itibarsızlaştırma politikası sahneliyorlar"

Temurtaş: "Erdoğan ve Türk milletini itibarsızlaştırma politikası sahneliyorlar"

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Osmaniye İl Başkanı Hanifi Temurtaş, Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milletini itibarsızlaştırma ve küçültme politikasının sahnelendiği ifade etti

Temurtaş, “Son yıllarda ülkemiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aleyhine şer güçlerinin başı ABD ve Avrupa devletleri tarafından yapılan küçültme ve itibarsızlaştırma politikaları son günlerde alenen ve açık açık ortaya konmaya başlanmıştır” dedi.15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Osmaniye Başkanlığı önünde yönetim kurulu üyeleri ile basın açıklaması yapan Temurtaş, “Tarihin her döneminde bu coğrafyada kendilerine başkaldıracak güçlü bir Türkiye istemeyen bu şer güçleri bugün Türkiye üzerinde çevirdikleri filmleri o zamanda sahnelemişler ve bölgemizde hükümranlığını sürdürmeye çalışmışlardır. Daha önce Adnan Menderes ve Turgut Özal üzerinde oynadıkları oyunu bugün de seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinde oynamak istiyorlar hem de bunu yaparken ana muhalefetin desteğini alarak. Tarihte Haçlı ordularıyla, Bizans oyunları ile Türk İslam dünyası üzerinde oynadıkları oyunları bugün de Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milletini itibarsızlaştırma ve küçültme politikasıyla sahneliyorlar. Peki ama bunların Recep Tayyip Erdoğan’dan bu kadar rahatsız olmalarının sebebi ne? Çünkü, dünyanın bir ucundan gelip Ortadoğu’yu kendi amaçlarına göre dizayn etmek isteyen Amerika’nın planlarını bozan ve Büyük Ortadoğu Projesinin gerçekleşmesine mani olan Suriye ve Irak’ın bölünerek güç kaybına uğrayıp, İsrail için tehdit olmaktan çıkmasına yol açan, İsrail ve ABD’nin mandası olarak düşünülen Kürt devletinin oluşumuna takoz koyan, bölgede Rusya-İran-Türkiye ittifakını kurarak ABD’nin son 72 yıllık vesayetinden çıkan Türkiye Cumhuriyeti ve onun seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var” şeklinde konuştu.

OSMANİYE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN