Wilson hastası Atilla hayatını kaybetti

Wilson hastası Atilla hayatını kaybetti

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Wilson hastalığına yakalanan 3 kardeşten en büyüğü olan doktorların yaşamından ümidini keserek evine gönderdiği 17 yaşındaki Atilla Cömert hayatını kaybetti

Kadirli ilçesinde yaşayan Soner ve Hüsne Cömert çiftinin Atilla (17), Fatma (14) ve Yiğit Cömert (6) isimli üç çocuğu da bakırın vücutta birikmesi ve dışarı atılamaması olarak tanımlanan Wilson hastalığına yakalanmış, maddi durumu kötü olan aile ise yetkililerden yardım istemişti. Bir süredir Çukurova Üniversitesi Tıp Fakultesi Balcalı Hastanesinde tedavi gören 17 yaşındaki Atilla Cömert’in doktorlar yaşamından ümidi kesmişler ve taburcu ederek evine göndermişlerdi.Wilson hastalığı ile mücadele eden 17 yaşındaki Atilla yaklaşık 2 aydır yatalak olarak sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Evde durumu daha da ağırlaşan Atilla Cömert kaldırıldığı Kadirli Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.17 yaşındaki gencin cenazesi Kadirli ilçesine bağlı Durmuşsofular Köyünde toprağa verildi.

OSMANİYE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN