Bilgisayar oyununda "ramazan ruhu"

Bilgisayar oyununda "ramazan ruhu"

Bir bilgisayar oyununda oyunculara, ramazan ayı boyunca mahya, yeniçeri kostümleri gibi içeriklerle eski ramazan gelenekleri yeniden yaşatılıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Türkçe içerik, seslendirme ve Türk motiflerinin yer aldığı kostümlerle yayınlanmaya başlanan "Echo Of Soul", yerel özellikleriyle dikkat çekmesinin yanında ramazan boyunca oyuncularına farklı sürprizler sunuyor.

Ücretsiz olarak online oynanabilen bir "rol yapma oyunu" olarak adlandırılan "Echo Of Soul" oyununun en dikkat çeken özelliği ise yerelleştirilmiş olması.

'HOŞGELDİN RAMAZAN'

Oyunun ramazana özel revize edilmesiyle, oyun içerisinde yer alan büyükşehire girildiğinde ramazanın sembolü olan aydınlatılmış minarelerdeki mahyalarda "Hoşgeldin Ramazan" yazıları dikkat çekiyor. Oyunda, ayrıca Yeniçeri kostümleri de yer alıyor.

Karakterlerin kostümlerini de ramazana özel motifler taşıdığı oyunun etkinlikler bölümünde de eski ramazan gelenekleri yeniden canlandırılıyor.

Oyuncuların ramazan boyunca çeşitli hediyeler kazandığı oyunda, ramazanın son günüyse oyunculara bayram hediyesi olarak çeşitli hediyeler verilecek.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN