Başbakan Yıldırım: Tek adam görmek istiyorsa aynaya baksın

Başbakan Yıldırım: Tek adam görmek istiyorsa aynaya baksın

Başbakan Binali Yıldırım Isparta'da konuştu. Yıldırım, muhalefetin tek adam vurgusuna tepki göstererek, "CHP, tek adam görmek istiyorsa Kılıçdaroğlu aynaya baksın. 7 seçimdir kaybediyor ama tek adam olmaya devam ediyor. 16 Nisan'dan sonra geriye millet ve milletin adamları kalacak" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım Isparta'da halka seslendi. Başbakan Yıldırım, CHP'nin geçmişte darbenin yanında durduğunu ifade ederek, "Bu CHP'nin işine gelmez. CHP, yukarıdan bakmak ister, onlar tembel, bugüne kadar çalışarak iş başına gelemediler, onlar darbenin arkasında durdular, onlar milletin iradesiyle gelecek aramadılar" dedi.

İşte Yıldırım'ın konuşması:

Bu hayırcılar milletin sevdiğini sevmezler. 27 Mayıs darbesi bu yüzden oldu. Darbeler hükümetlere değil, darbeler millete yapılıyor. 28 Şubat'ta genç kızlarımıza neler yaptıklarını gördük. En son 15 Temmuz alçak darbe girişimini de yine millete yapmak istediler. Ama millet bu sefer dur dedi, darbecilere geçit vermedi. Sizler hükümetinize sahip çıktınız, bayrağımızı indirmediniz. Allah hepinizden razı olsun.

DARBENİN ARKASINDA DURDULAR

18 Maddelik anayasa değişikliği ile milleti devletin patronu haline getiriyoruz. Bundan sonra milletin verdiği güce ortak olamayacak.Millet yetkiyi Cumhurbaşkanına veriyor. Başka kime veriyor, Meclis'e veriyor. Bu CHP'nin işine gelmez. CHP, yukarıdan bakmak ister, onlar tembel, bugüne kadar çalışarak iş başına gelemediler, onlar darbenin arkasında durdular, onlar milletin iradesiyle gelecek aramadılar.

CHP TEK ADAM GÖRMEK İSTİYORSA...

CHP, tek adam görmek istiyorsa Kılıçdaroğlu aynaya baksın. 7 seçimdir kaybediyor ama tek adam olmaya devam ediyor. 16 Nisan'dan sonra geriye millet ve milletin adamları kalacak. Milletin yetki verdiği hükümete kimse bir şey yapamayacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile kalıcı bir istikrara hazır hale gelecek. Hükümet devrilebilir, darbe olabilir gibi söylentilere yer olmayacak. Seçtiğiniz hükümet 5 yıl boyunca eser üretecek, ekonomi kat kat büyüyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN