İşte AK Parti'nin miting programı

İşte AK Parti'nin miting programı

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan'a kadar 47 ili ziyaret edecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 5 ilde ortak miting düzenleyecek.

AK Parti referandum kampanyasını resmen başlatmasının ardından AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Başbakan Yıldırım başkanlığında toplandı. Kampanya tanıtımı sonrası yapılan toplantıda miting programı ele alındı.

ERDOĞAN 30 BÜYÜKŞEHİRE, YILDIRIM 47 İLE GİDECEK

AK Parti'nin kampanya programı Cumhurbaşkanı'nı tamamlayıcı şekilde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 büyükşehire, Başbakan Yıldırım'ın ise 47 ile gitmesi planlanıyor.

5 İLDE ORTAK MİTİNG

İki isim, Ankara, İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır ve Kayseri'de ortak miting düzenlenecek.

ABDULLAH GÜL'ÜN DE KATILMASI BEKLENİYOR

Kayseri'deki mitinge 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de gelmesi bekleniyor.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Yine MHP ile ortak etkinliğin de 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü programı olabileceği belirtiliyor. Üç büyükşehire ayrı çalışmalar yapılacak. İstanbul'da Cumhurbaşkanıyla ortak mitingin yanısıra ilçelerde de mitingler düzenlenecek. Başbakan seçim bölgesi İzmir'de de ilçe ilçe gezecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN