Çaykur Rizespor’a destek için yürüdüler

Çaykur Rizespor’a destek için yürüdüler

Spor Toto Süper Lig’de kalma yolunda yarın kendi saha ve seyircisi önünde Aytemiz Alanyaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Çaykur Rizespor için bugün bir destek yürüyüşü düzenlendi

Rize Belediyesi ile sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde düzenlenen yürüyüş Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’ndan saat 16.00’da başladı. Yürüyüş Atatürk Caddesi’ni takiben Ticaret Odası yokuşundan inilerek Cumhuriyet Caddesi boyunca sürdü ve yine aynı parkta sona erdi. Burada Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve katılımcılar yeşil mavili takıma desteklerini ifade eden açıklamalarda bulunurken, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ise "Bu maçı alacağız başka yolu yok" diyerek takımlarına olan güveni vurguladı.Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete ise yarın bütün Rizelileri bu kritik maça beklediklerini belirterek "Rizespor taraftarının da desteği ile ligde kalacaktır" dedi.

RİZE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN