ÇAYKUR’da geleneksel iftar yemeği

ÇAYKUR’da geleneksel iftar yemeği

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ramazan ayının ilk iftarını önceki Ramazanlar’da olduğu gibi bu Ramazan da fabrika çalışanları ile birlikte yaptı

Genel Müdür Sütlüoğlu, 1. Sürgün yaş çay alımlarının devam ettiği günlere denk gelen Ramazan’da görevlerini aksatmadan devam eden tüm ÇAYKUR çalışanlarına teşekkür etti.ÇAYKUR Cumhuriyet Çay Fabrikası’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcıları Dr. Turgay Turna, Süleyman Pınarbaş, ÇAYKUR Daire Başkanları ve fabrika çalışanları katıldı.Mübarek Ramazan ayının ÇAYKUR çalışanları ve İslam alemi için hayırlar getirmesini dileyen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu “Mübarek Ramazan ayının çalışanlarımız, müstahsillerimiz, şehrimiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. 1. Sürgün yaş çay alımları devam ettiği bu günlerde üreticilerimizin çaylarını satma noktasında sıkıntı yaşamaması için üretimimizi aksatmadan sürdürmemizi sağlayan tüm ÇAYKUR çalışanlarına teşekkür ediyorum. Görevinin başındaki arkadaşlarımızla birlikte bizde iftarımızı fabrikamızda açtık. Her Ramazan’da olduğu gibi ilk iftarımızı çalışanlarımızla birlikte yaptık. Görevlerini aksatmadan yürüten tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun” dedi.

RİZE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN