Rize’de kalem tabanca ele geçirildi

Rize’de kalem tabanca ele geçirildi

Rize İl Jandarma Komutanlığı ve Pazar İlçe Jandarma Asayiş ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında takibe alınan bir otomobilde biri kalem tipi olmak üzere 4 tabanca ele geçirildi

Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Pazar İlçe Jandarma Asayiş ekipleri, Kocaeli ilinden Ardeşen ilçesine gelecek bir otomobilin tabanca sevkiyatı yapacağı yönünde alınan ihbar üzerine harekete geçti. Takibe alınan otomobil, dönüş yolunda Karadeniz Sahil Yolu üzerinde durdurdu. Otomobildeki buluna A.B.’nin üzerinden 7.65 milimetre çapında kalem tipi tabanca çıktı. Otomobilde yapılan aramada ise 3 ruhsatsız tabanca daha ele geçirildi. Sürücü A.B. ile S.C., K.A., ve Ö.Y. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

RİZE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN