Rizeli gurbetçi kullandığı referandum oyunu sosyal medyadan paylaştı

Rizeli gurbetçi kullandığı referandum oyunu sosyal medyadan paylaştı

Fransa’da yaşayan Rize-Çamlıhemşinli gurbetçi Memoli Yağci, Gümrük kapısındaki oy verme işlemi sırasında yazdığı şiiri sosyal paylaşım sitesinden paylaşarak “ ’Neden Evet’ sorusuna cevabımdır” dedi

Fransa’da yaşayan Çamlıhemşinli gurbetçi Memoli Yağci Fransa’da oy vermek için gittiği gümrük kapısında bir anda esinlenerek yazdığı şiirle birlikte sandık başında ’’Evet’’ tercihini kullanırken, çektiği fotoğrafı hemşehrileriyle paylaştı. Yağcı ’’Türkler Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde Avrupa’da söz sahibi oldu, Erdoğan sayesinde ben Türküm dedin mi ilgi alaka fazla oluyor burada. Avrupalılar Türkiye’ye gezmek için geliyor. Biz ise yatırımlarımızı Türkiye’de yapıyoruz. Çünkü Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını görüyoruz. Bana neden evet oyu veriyorsun diye soranlara, gümrük kapısında şiir yazarak cevap vermek istedim’’ dedi.

RİZE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN