Rize’nin Çayeli ilçesinde okuma-yazma öğrenen 3 kişi umreye gönderilecek

Rize’nin Çayeli ilçesinde okuma-yazma öğrenen 3 kişi umreye gönderilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı ‘Okuma Yazma Seferberliği’ projesi kapsamında Rize’nin Çayeli İlçesi Kaymakamı Oğuz Şenlik, proje kapsamında okuma yazma öğrenen 3 kişiyi umreyle ödüllendireceklerini açıkladı

Çayeli İlçe Kaymakamı Oğuz Şenlik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada proje kapsamında Çayeli’nde okuma-yazma bilmeyenin kalmayacağını ifade etti. İlçede açılan kurslar sayesinde okuma yazmayı öğrenen 3 kişiyi Umre’ye göndereceklerini, 10 kişiyi ise altınla ödüllendireceklerini bildirdi.Kaymakam Şenlik yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli eşlerinin başlatmış olduğu Okuma-yazma seferberliği kapsamında açacağımız kurslar sayesinde Çayeli’mizde okuma-yazma bilmeyen kalmayacak! Okuma-yazma öğrenen vatandaşlarımızdan 3 kişiyi Kutsal Topraklara Umre’ye göndereceğiz. Başarılı olan kursiyerlerimizden 10 kişiyi altınla ödüllendireceğiz ve de Okuma-yazma öğrenen tüm kursiyerlerimizi Ayder gezisine götüreceğiz. Tüm çabamız güzel Çayelimiz için...” ifadelerini kullandı.

RİZE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN