Türk çayının lezzeti ve hikayesi ile Finlandiya’da

Türk çayının lezzeti ve hikayesi ile Finlandiya’da

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve ÇAYKUR tanıtım tırı görevlileri, Türk çayının lezzetini ve hikayesini Finlandiya’da anlattı

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve ÇAYKUR tanıtım tırı, Yunus Emre Enstitüsü tarafından koordine edilen ve 60 ülkede toplam 135 irtibat noktasında Türk kültürünü, sanatını, dilini, tarihini ve insanını tanıtım için "Colours of Anatolia-Anadolu’nun Renkleri" etkinliği programı çerçevesinde Finlandiya’ya gitti.Finlandiya’da çeşitli temaslarda bulunan Sütlüoğlu, beraberinde Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Eko Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Erenle birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Finlandiya Tatar Müslümanları Merkezini ziyaret eden Sütlüoğlu, burada Merkezin Başkanı Okan Daher tarafından ağırlandı. Genel Müdür Sütlüoğlu daha sonra Türkiye’nin Helsinki Büyükelçisi Adnan Başağa’yı ziyaret etti.Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu beraberinde Özak ve Eren’le birlikte KKTC Helsinki temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette KKTC Helsinki Temsilcisi Hüsnü Duba tarafından ağırlanan heyet bir süre sohbet etti.Ziyaretlerin sonunda Sütlüoğlu ziyaretlerin anısına ÇAYKUR ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti.

RİZE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN