Adapazarı Belediyesinden “Ulusal bayram ruhsatı” uyarısı

Adapazarı Belediyesinden “Ulusal bayram ruhsatı” uyarısı

Adapazarı Belediyesi ‘Ulusal Bayram Ruhsatı’ kapsamında iş yeri açmak isteyen kişilere uyarıda bulundu
Adapazarı Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü 29 Ekim günü işyerini açmak isteyen tüm esnafların 2018 yılı için “Ulusal Bayram Günleri Ruhsatı” almaları gerektiğini duyurdu

Ruhsat Denetim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “28 Ekim günü saat:13:00 ’de başlayıp 29 Ekim günü saat:24:00 ’e kadar devam eden Cumhuriyet Bayramı’nda işyerini açmak isteyen tüm esnaflarımızın ( herhangi bir istisna veya muafiyet bulunmamaktadır ) Belediyemiz Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne müracaat ederek 2018 yılı için Ulusal Bayram Günleri Ruhsatı almaları gerekmektedir. Ruhsat almadan işyeri açan esnaflar hakkında cezai işlem uygulanacaktır. Esnaflarımızın mağdur duruma düşmemeleri için Ulusal Bayram Günleri Ruhsatı almalarını hatırlatıyoruz” denildi.

SAKARYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN