AK Parti ilçe teşkilatından Başkan Akcan’a ziyaret

AK Parti ilçe teşkilatından Başkan Akcan’a ziyaret

Yapılan ilçe kongresinde tekrar başkanlığına seçilen Feyzi Bora ve yönetimi Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret etti

AK Parti Akyazı İlçe kongresinin ardından Feyzi Bora ile yola devam etme kararı alan AK Parti Akyazı ilçe teşkilatı ve güçlenen yönetim kadrosu ile Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret etti. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan AK Parti ilçe teşkilatının yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Yerel yönetimler ilçenin geleceğinin mimarları ve halkın devletle olan en büyük bağıdır. Bizlerde bu amaçla ve bu bilinçle halkımızın bizden beklentilerini karşılamak, ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için yeni ve güçlü kadromuz ile birlikte ilçemize hizmetimizi her zaman sürdüreceğiz” dedi.AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a teşekkür ederek, “AK Parti Akyazı Teşkilatı olarak son yapılan yerel seçimlerde Sakarya’da AK Parti’nin en çok oyu alan ilçesi olarak bu gururu ve mutluluğu birlikte yaşadık. Bu başarı yerel yönetimler yani ilçe teşkilatı ve belediyenin ortak başarısıdır. Akyazı Belediyesi ile bu zamana kadar her zaman uyum, birlik ve beraberlik içerisinde Omuz omuza çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağız” dedi.

SAKARYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN