Başkan Toçoğlu: “Sorumluluklarımızın bilincindeyiz”

Başkan Toçoğlu: “Sorumluluklarımızın bilincindeyiz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Edirne Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük ve beraberindeki heyetle bir araya geldi

SASKİ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ziyarette Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’de yer aldı. Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, Sakarya’nın hızla geliştiğini kaydederek AK Parti farkınının hissedildiğini vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yörük ve beraberindekilere hoşgeldiniz dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, “Sakarya’ya, hemşehrilerimize olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Şehrimizi daha da yaşanılabilir kılmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı kısa süre önce şehrimizde ağırladık. Sakaryalı hemşehrilerimizin ilgisini, sevgisini ve desteğini gösterdi. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize, STK’larımıza, basınımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.Başkan Toçoğlu, sorumluluklarının daha da arttığını sözlerine ekleyerek, “Cumhurbaşkanımız Sakarya ziyaretinde hem miting hem de kongrede hemşehrilerimizle buluştu ve Sakarya’dan mutlu ayrıldı. Hemşehrilerimizin bu desteğine ve güvenine layık olmak için gecemizi gündümüze katacağız. Daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. İnşallah birlikteliğimizle şehrimize güç katacağız” diye konuştu.

SAKARYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN