Dairede çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Dairede çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir dairede çıkan yangın, itfaiyenin erken müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü

Yangın, Hendek ilçesi Başpınar Mahallesi 1115 No’lu sokak üzerinde bulunan bir dairede çıktı. Edinilen bilgilere göre, 1115 No’lu sokak üzerinde M.U.’ya ait olan dairere henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Daireden yükselen alevleri gören mahalle halkı durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Hendek Grup Amirliğine bağlı ekiplerce müdahale edilen yangın, kontrol altına alınarak daha fazla büyümeden söndürüldü.Dairede maddi hasara yol açan yangınla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

SAKARYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN