‘Hilye-i Şerif ve Klasik Minyatör’ sergisi açıldı

‘Hilye-i Şerif ve Klasik Minyatör’ sergisi açıldı

Arifiye Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 5’incisi düzenlenen ‘Hilye-i Şerif ve Klasik Minyatör’ çalışmalarının yer aldığı sergi, geniş bir katılım ile açıldı

Arifiye Halk Eğitim Merkezi, ‘Hilye-i Şerif ve Klasik Minyatör’ sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. 5’incisi düzenlenen ve toplamda 63 farklı eserin bulunduğu serginin açılış töreni, Erenler ilçesinde bulunan bir otelde geniş katılımla gerçekleştirildi. Serginin açılışına; Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğu ile çok sayıda davetli katıldı.‘Hilye-i Şerif ve Klasik Minyatör’ çalışmalarının yer alacağı sergi, 28 Eylül 2018 tarihine kadar gezilebilecek.

SAKARYA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN