İterek çalıştırmak istediği minibüsle otobüsün altına girdi: 1 yaralı

İterek çalıştırmak istediği minibüsle otobüsün altına girdi: 1 yaralı

Sakarya’da arıza yaptığı için iterek çalıştırılmak istenen yolcu minibüsü, direksiyon koltuğundaki sürücüyle birlikte otobüsün altına girdi

Yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri çıkardı.Edinilen bilgiye göre olay saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Arifiye’de bulunan Sakarya Büyükşehir Terminali servis alanında park eden 54 M 0272 plakalı dolmuş minibüs, bir türlü çalıştırılamayınca, ittirilerek çalıştırılmak istendi. Sürücü Ümit S. direksiyona geçerken arkadaşları da minibüsü ittirmeye başladı. İddiaya göre bu esnada çalışan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir anda yön değiştirerek, servis alanında bakım için takoza alınan 54 ZU 741 plakalı otobüsün altına girdi. Çarpmanın etkisiyle takozların bir bölümünden kurtularak sürüklenen otobüs, servis alanı kenarındaki doğalgaz depolama bölümüne 1 metre kala durdu. Kazada sürücü Ümit S., araç içinde sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü Ümit S., ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, hurdaya dönen minibüs, çekici yardımıyla otobüsün altından çıkarıldı. Görgü tanıkları, minibüsü bir kaç kişinin ittirdiğini gördüklerini, minibüs çalışınca bir anda yön değiştirerek otobüse doğru ilerlediğini ve otobüsün altına girdiğini söylediler. Kaza nedeniyle takozlarından kurtularak sürüklenen otobüsün, doğalgaz depolama alanına 1 metre kala durması büyük bir faciayı önlerken, kazayla ilgili araştırma başlatıldı.

SAKARYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN