Kaynarca’da engelliler için empati yaptılar

Kaynarca’da engelliler için empati yaptılar

Sakarya genelinde bulunan okullardaki öğrenciler ile aynı anda yapılan ‘Empati Etkinliği’ Kaynarca’da ki tüm okullar tarafından da gerçekleştirildi

Kaynarca’da bulunan okullarda, Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen ‘Empati Etkinliğinde’, çocuklara engellilerin günlük hayatta karşılaştığı zorluklar, empati yoluyla öğretilmeye çalışıldı. Kaynarca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi, “Düzenlenen empati etkinliği engellilerin sorunlarını çocuklarımızın daha iyi anlaması ve gelecekte engellilerin sorunları karşısında daha bilinçli bir toplumun oluşması için büyük katkı sağlayacaktır” dedi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliklerde çocuklar bir nebzede olsa karşılaşılan zorlukları yaşayıp hissetmiş oldular.

SAKARYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN