‘Mahallemde Şenlik Var’ programının sonuncusu Adapark’da yapıldı

‘Mahallemde Şenlik Var’ programının sonuncusu Adapark’da yapıldı

Adapazarı Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ‘Mahallemde Şenlik Var’ adlı programın sonuncusu Adapark’ta yapıldı

Adapazarı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan şenliklerinin sonuncusu gerçekleştirildi. Adapark’da düzenlenen şenliğe, aileler ile birlikte özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti. Birçok oyun ve gösterilerin düzenlediği programda, Hacivat Karagöz oyunu ve Aşuk ile Maşuk gösterisi çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan şişme oyun parklarında gönüllerince eğlenen çocukların yanı sıra büyüklerde unutulmadı. Ney dinletisi ve Halk Müziği ile davetliler geçmişe nostaljik bir yolculuk yaparken, şenliğe katılan davetlilere Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan pamuk şekeri, Osmanlı şerbeti ve macun ikram edildi.

SAKARYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN