Sapanca Belediyesi olgunlar turnuvası şampiyonları belli oldu

Sapanca Belediyesi olgunlar turnuvası şampiyonları belli oldu

Sapanca Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlen ‘Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası’nda’ Genç Olgunlar kategorisinden Güldibi Gençlik, Olgunlar kategorisinde ise Şirinspor şampiyon oldu

Sapanca Belediyesi 4. Olgunlar turnuvası 21 Ağustos akşamı oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Olgunlar kategorisinde Efsane Güldibini penaltı atışları sonrası eleyen Şirinspor şampiyon olurken, Genç Olgunlar kategorisinde ise Güldibi 91’i, 6-0 mağlup eden Güldibi Gençlik şampiyonluk kupasını kaldıran ekip oldu. Turnuvada emeği geçen tüm belediye çalışanları, kurum ve kuruluş çalışanları ile turnuva katılımcılarına teşekkür eden Başkan Yılmazer, belediye olarak turnuvanın bundan sonraki yıllarda da devam etmesi arzusunda olduklarını söyledi. Sporun, hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğuna dikkat çeken Yılmazer, göreve geldikleri gün itibariyle her branştaki sportif çalışmalara destek sağladıklarını, yeni alanlar, tesisler kazandırdıklarını kaydetti.Yılmazer, konuşmasının sonunda ise tüm takımları gelecek yıl düzenlenecek olan 5. Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası’na katılmaya davet etti. Genç Olgunlar kategorisinde birinci olan Güldibi Gençlik’e kupası Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer tarafından, Olgunlar kategorisinde birinci olan Şirinspor’a ise kupası Belediye Spor Müdürü Hakan Köksöken tarafından takdim edildi.

SAKARYA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN