Aktürk CEO oldu

Aktürk CEO oldu

Samsun’da yaklaşık 2 yıldır görev yapan, YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek veda etti

Çalık Enerji Strateji ve Planlama Direktörlüğünden yaklaşık iki yıl önce YEDAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Rudvan Aktürk, Samsun’da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar sonrasında Çalık Enerji CEO’luğu görevine getirildi.Yeni görevi nedeniyle Genel Müdürlüğü sona eren Aktürk veda ziyaretlerine başladı. Veda turları kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret eden Aktürk, "Genel Müdürlüğüm sürecinde belediye başkanımız ile çok güzel iş ilişkimiz oldu. Koordinasyon içinde çalıştık. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aktürk’e teşekkür eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ise, “Genel Müdürümüzün de ifade ettiği gibi biz de bütün kurumlarımızla iyi ilişkiler içinde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Genel Müdürümüzün gittiği yerde de güzel hizmetlerine devam edeceğine inanıyorum. Kendisiyle bu güne kadar çok güzel diyaloğumuz oldu. Yeni görev yerinin kendisi için hayırlı olmasını diliyorum. Başarıları daim olsun” diye konuştu.

SAMSUN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN