Emniyetten 80 öğrenciye Çanakkale gezisi

Emniyetten 80 öğrenciye Çanakkale gezisi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezinde öğrenim gören lise ve dengi okullardaki öğrencileri "Çanakkale Gezisi" isimli proje kapsamında Bursa ve Çanakkale’ye gönderdi

Emniyet Genel Müdürlüğünün desteğiyle Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında organize edilen geziye Samsun’daki okullarda eğitim ve öğrenim gören ve daha önce Çanakkale’ye hiç gitmemiş olan 80 öğrenci için Bursa ve Çanakkale gezisi organize edildi.80 öğrenci ve 8 emniyet personeli bu akşam saat 18.00’de 2 otobüs ile Çanakkale ve Bursa gezisi için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünden uğurlandı. Öğrencileri aileleri ile birlikte uğurlayan Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, otobüslere binerek öğrencilere "Hayırlı yolculuklar" dileyip yaptığı konuşmada, " 80 bay-bayan öğrenciyi Bursa ve Çanakkale gezisine gönderiyoruz. Temennimiz çocuklarımızın oralarda bu memleketin, bu vatanın nasıl kurtarıldığını, hangi meşakkatlerden geçirildiğini gözleri ile görmeleri, o duyguyu birebir orada yaşayarak geri dönmeleridir" dedi.

SAMSUN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN