Hastane çalışanları Çanakkale’yi gezdi

Hastane çalışanları Çanakkale’yi gezdi

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen “Bir Destandır Çanakkale" gezisine Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri personelleri de katıldı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri çalışanları ve aileleri gezi organizasyonu ile bir araya geldi. İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen “Bir Destandır Çanakkale" organizasyonu kapsamında Bursa-Çanakkale il gezisine Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri çalışanları ve aileleri katıldı.“Çanakkale Şehitlik Gezisinde tarihi ve kültürel mekânlar ziyaret edildi. Büyük Anadolu Hastaneleri çalışanları ve ailelerinin ekip ruhu, birlik ve motivasyonunu arttıran gezideki anılar fotoğraflaştırıldı.İlkadım Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, “Dünya tarihine yön veren ecdadımızın mücadelesinin destanlaştığı topraklara İlkadımlı hemşehrilerimizi gönderiyoruz. ‘Bir Destandır Çanakkale’ otobüsümüzün konukları Çay Mahallesi sakinleri, Büyük Anadolu Hastanesi personelleri ve İlkadımlı hemşehrilerimizi Bursa ve Çanakkale gezisine aşure ikram ederek uğurladık” denildi.

SAMSUN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN