Samsun’da terör propagandasından gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da terör propagandasından gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da sosyal medya sitelerinden terör propagandası yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, TSK tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na karşı sosyal medya sitelerinden terör propagandası ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaretlerin bulunduğu paylaşımları tespit etti. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda 6 gün önce eş zamanlı düzenlenen operasyonla Samsun’da 5, Alaçam ilçesinde ise 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Halkın Demokratik Partisi (HDP) Samsun İl Yöneltim Kurulu üyeleri Zeki A. ve Seçkin K., HDP Alaçam İlçe Yönetim Kurulu üyesi Haluk A. ile Yavuz Ö., Murat Ç. ve Güner K., TEM Şubesindeki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

SAMSUN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN