Sarıcaoğlu’dan Zeytin Dalı’na bayraklı destek

Sarıcaoğlu’dan Zeytin Dalı’na bayraklı destek

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için belediye binasına Türk bayrakları astı

Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlara destek olmak için Kavak Belediye Hizmet Binasına Türk bayrakları astıran İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak’ta bulunan tüm esnaflara Afrin harekatına destek için Türk bayrağı asmalarını istedi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sarıcaoğlu, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç içerisinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu gösterebilmek adına yapılan her hareket onlara bir moral olacaktır. Zeytin Dalı operasyonu ile ülkemiz tüm dünyaya gücünü de gösterecektir. Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu ve her zaman onların yanında olacağımızı göstermek adına gerek sosyal medya gerekse ulusal basını kullanarak birlik ve beraberlik mesajları vermemiz gerek. Tüm dünyaya ülkemizin üç beş çapulcuya pabuç bırakılmayacak bir ülke olduğunu ve ‘dünyanın beşten büyük’ olduğunu göstermemiz gerek” dedi.Vatandaşlardan Sarıcaoğlu’na destekBelediye binasında Türk bayraklarının asılı olduğunu gören vatandaşlar Başkan Sarıcaoğlu’nu arayarak teşekkür etti. Bazı vatandaşlar da Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek için evlerini Türk bayrakları ile donatacaklarını söylediler. Başkan Sarıcaoğlu tüm vatandaşlara hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Belediye olarak Afrin’e yapılan Zeytin Dalı operasyonuna desteğimizi göstermek adına farklı etkinliklerimiz de olacak” diye konuştu.

SAMSUN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN