Şüphe üzerine arama yapılan araçtan 3 adet tabanca ele geçirildi

Şüphe üzerine arama yapılan araçtan 3 adet tabanca ele geçirildi

Samsun’da şüphe üzerine bir araçta arama yapan polis, 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirirken, olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları uygulama sırasında şüphe üzerine durdurdukları 34 plakalı otomobilde yaptıkları aramada, bagaj döşemesiyle bagaj duvarına gizlenmiş toplam 3 adet 9 milimetre çaplı ruhsatsız tabanca ve 3 adet şarjör ele geçirdi.Olayla ilgili H.Y. (40) isimli bir zanlı gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan H.Y., ’silah kaçakçılığı’ suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi.

SAMSUN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN