Uluslararası öğrenciler OMÜ ile tanıştı

Uluslararası öğrenciler OMÜ ile tanıştı

2017-2018 bahar yarıyılı Erasmus Programı ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ailesine katılan 16 uluslararası öğrenciye oryantasyon programı düzenlendi

OMTEL Otel’de gerçekleşen oryantasyonu, OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Uluslararası Öğrenci Ofisi’nden Erasmus Gelen Öğrenci Sorumlusu Betül Yıldırım verdi. Yıldırım; İspanya, Almanya, Rusya, Yunanistan, Ukrayna ve Litvanya’dan gelen öğrencilere, Samsun’u ve OMÜ’yü tüm yönleriyle tanıttığı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere kampüs ve tüm fakülteler hakkında bilgi veren Yıldırım onların kendine yönelttiği soruları da tek tek yanıtladı.Sunum sonrası üniversiteye ait otelde hep birlikte yemek yiyip, sohbet eden uluslararası öğrenciler ve Uluslararası Öğrenci Ofisi sorumluları daha sonra kampüs turu yaparak fakülteleri yakından görme şansı buldular.Şehir gezisine de çıkarılan öğrenciler Amisos Tepesi ve Amisos Köyünü gezdiler. Hep birlikte keyifli bir gün geçiren öğrenciler son olarak Kent Müzesini gezerek şehrin geçmişine ve bugününe de tanıklık etmiş oldular.

SAMSUN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN