16 Nisanda oyunları bozulacak

16 Nisanda oyunları bozulacak

16 Nisanda oylanacak Anayasa değişikliği referandumu için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanında kurulan Evet çadırına Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösterdi

Gün içerisinde esnaf gruplarıyla ve düzenlediği programlarla halk oylamasının önemini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, akşamları ise evet çadırında ve ev toplantılarında Şanlıurfalılara oylanacak olan 18 madde hakkında bilgiler veriyor.Rabia Meydanında kurulan evet çadırında Şanlıurfalılarla bir araya gelen Başkan Çiftçi, yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasının önemine dikkat çekerek, "94 yıllık süreçte milletin iradesiyle seçilen hükumetleri sıkıştıran anlayışın son bulacağı bir seçimdir" dedi.Büyükşehir Meclis Başkanvekili Nihat Kılıç’ın da katıldığı sohbette konuşan Başkan Çiftçi, "Bu seçim Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biridir. 94 yıllık süreçte milletin iradesiyle seçilen hükumetleri sıkıştıran anlayışın son bulacağı bir seçimdir. Bir daha bizim seçmiş olduğumuz hükumetlerimizi ve liderlerimize kimse baskı kuramayacak. Milletin seçmiş olduğu insanlar kadrosuyla milletin emrine girerek çalışacaklar. 15 Temmuzda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ben milletimin içindeyim” anlayışı hakim olacak. Dava memleket meselesi. Oyunların bozulması için 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında noktayı millet koyacak. Bugüne kadar millet 2002’de, 2007’de, 2011’de, 2015’teki seçimlerde ve 2010’daki referandumda AK Partiyi destekleyerek virgül koydu. O desteklerin neticesinde bugün gelinen yerde ise nokta konulacak. Millet kendisini adım adım iktidara taşıyor" ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN