Albayrak ailesi Başkan Atilla’nın yanında

Albayrak ailesi Başkan Atilla’nın yanında

Ceylanpınar’ın köklü ailelerinden Albayrak ailesi, Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret ederek, bundan sonra Başkan Atilla ile birlikte hareket edeceklerini söyledi

Ceylanpınar ilçesinin köklü ailelerinden Albayrak ailesi, Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret ederek, beraberlik mesajı verdi. Bir dönem aralarına soğukluk giren iki taraf, bundan sonra aynı yolda birlikte yürüyeceklerini ifade etti."Yine birlikte aynı yolda yorüyeceğiz"Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Atilla, Albayrak ailesinin yuvaya dönüşünden dolayı mutluluğunu ifade ederek, "Albayrak ailesi ilçemizin en eski ailelerinden. Bizim de kadim dostlarımız. Babamla birlikte hareket etmişler, ağabeyimle birlikte siyaset yapmışlar. Ancak yıllardır aramızda bir soğukluk vardı. Birbirimize gidip gelmiyorduk. Siyaseten de birbirimizden uzaklaşmıştık. Sağ olsunlar hep beraber karar aldık. Yine birlikte aynı yoldan gideceğiz. Albayrak ailesi yine yuvalarına döndüler. Geçmişte babalarımız atalarınız nasıl birlikte hareket ettiyse bundan sonra biz de birlikte hareket edeceğiz" dedi.Mehmet Salih Albayrak da daha önce başkan Atilla’nın babası ile birlikte olduklarını belirterek, "Aramızda bir soğukluk oluşmuştu. Ancak yine bir araya geldik. İnşallah bundan böyle yine başkanımızla beraber olacağız. Bundan sonra inşallah aramızda bir şey geçmez" ifadelerini kullandı.Mehmet Albayrak ise iki büyük aile arasında oluşan soğukluğa son noktayı koyduklarını ifade ederek, "Başkanımızın ziyaretine geldik. Bizi çok güzel bir şekilde karşıladı. Allah kendisinden razı olsun. Büyüklerimiz arasında fındık kabuğunu doldurmayacak bir soğukluk vardı. O soğukluğu bugün biz noktaladık ve başkanımızın ziyaretine geldik. Bundan sonra inşallah sonuna kadar başkanımızla beraber olacağız" diye konuştu.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN