Alışveriş yapanlara hediye olarak şemsiye

Alışveriş yapanlara hediye olarak şemsiye

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi, kış aylarının gelmesiyle birlikte müşterilerine şemsiye hediye ediyor

Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza, yıl boyunca düzenlediği kampanyaları ile ziyaretçilerine kazandırmaya devam ediyor. Seçkin marka karması, uygun fiyatları ve estetik mimarisi ile herkesin buluşma noktası olan alışveriş merkezi, kış mevsiminin kendini hissettirmeye başlaması ile ziyaretçilerini yağmurdan koruyacak bir kampanya sunuyor. 16 – 27 Ekim tarihleri arasında hafta içi günlerde toplamda 100 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilere şemsiye hediye ediliyor.Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine hem keyifli alışveriş imkanı hem de sürpriz hediyeler kazandıran alışveriş merkezinin şemsiye kazandıran yeni kampanyasından Piazza Club üyesi herkes yararlanabilirken club üyesi olmayanlar ise, danışma birimine başvurarak üyelik işlemlerini yaptırıp, kampanyadan faydalanabilecek.

ŞANLIURFA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN