Bağ evine silah ve uyuşturucu operasyonu

Bağ evine silah ve uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki bir bağ evine düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Viranşehir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından Viranşehir ilçesindeki bir bağ evine operasyon düzenlendi. Operasyonda, 2 adet uzun namlulu silah, bu silahlara ait 7 adet şarjör ve 68 adet mermi, 1 adet tabanca, bu tabancaya ait 2 adet şarjör ve 8 adet mermi, 1 adet ucu açılmış kuru sıkıdan çevrilme olduğu değerlendirilen tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 3 adet mermi ele geçirildi.Bağ evinde yapılan aramada ayrıca, ayrı poşetler halinde 395 gram dişi kenevir bitkisi olduğu değerlendirilen madde ile 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Toplam 3 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ŞANLIURFA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN