Bakan Yardımcısı Ersoy, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti

Bakan Yardımcısı Ersoy, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti

Kayyum belediyelerine yönelik ziyaretlerini sürdüren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, son olarak Viranşehir Belediyesini ziyaret etti

Siirt, Kulp, Bismil, Çaldıran, Yüksekova gibi kayyum belediyeleri ziyaretini sürdüren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a Viranşehir ziyaretinde Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Şanlıurfa Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Mehmet Pehlivan ve İçişleri Bakanlığı İdari Mali İşler Genel Müdürlüğü Kayyumlardan Sorumlu Daire Başkanı Ahmet Adanur ve beraberindeki heyet eşlik etti. Ziyarette heyeti İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri karşıladı. Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Belediye toplantı salonunda Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, belediye başkan yardımcıları, kurum ve kuruluş müdürleri ile toplantı yaptı. Çimşit, toplantıda Belediye çalışmaları ile ilgili brifing ve sunum yaparak, kayyum olarak atanmasının ardından ilçede yapılan hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından ziyaretle ilgili gazetecilere açıklama yapan Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, kayyum atanan belediyelerde yapılan ve yapılacak hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek, “Millete hizmet için verilen kaynakların, yine milletimizin hizmetinde nasıl kullanıldığını tüm atanan kayyum belediyelerimizde gördük” dedi.Terörle mücadele mesajıİçeride ve dışarıda tüm terör unsurlarına karşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Bakan Yardımcısı Ersoy, bu çerçevede teröre destek veren, terörü himaye eden belediyelere kayyum atandığını hatırlatarak, millete hizmet için verilen kaynakların, yine milletin hizmetinde nasıl kullanıldığını tüm atanan kayyum belediyelerde gördüklerini kaydetti.Yapılan açıklamanın ardından Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyet, Eyyüp Nebi Mahallesi’ne yapılan ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN