Başkan Çiftçi, büyük miting öncesi çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Çiftçi, büyük miting öncesi çalışmaları yerinde inceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 25 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenecek olan büyük miting öncesi alanda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi

11 Nisan Spor Salonunda saat 15.00’de gerçekleştirilecek büyük miting ve ardından yapılacak olan AK Parti 6. Olağan İl Kongresi öncesi alanda incelemelerde bulunarak işçilerle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’da en iyi şekilde ağırlanması için tüm hazırlıklar son sürat devam ettiğini belirtti.Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya duyduğu muhabbete değinerek, Tüm Şanlıurfalıları düzenlenecek olan büyük mitinge davet etti. Hazırlıkları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Büyük mitinge gelecek olan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmak üzere planlaması yapıldı. Allah’ın izni ile hiç bir sıkıntı olmadan ilk olarak miting ardından da AK Parti teşkilatımızın organize ettiği 6. Olağan kongreyi gerçekleştireceğiz. Allah’ın izni ile programların bitmesiyle Cumhurbaşkanımızı güzel bir şekilde uğurlayacağız. Emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızı, sahada çalışan tüm personelimi kutluyor ve teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN