Baydilli minik öğrencilerle buluştu

Baydilli minik öğrencilerle buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ali Baba İlk okulunu ziyaret ederek, uyum sürecinde olan minik öğrencilerle bir araya geldi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına 1 hafta önceden başlayan minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle ilgilenen Baydilli, çevreyi koruma konusunda tavsiyelerde bulunarak öğrencilere trafik seti ve çevre ajandası hediye etti.2018-2019 eğitim yılının başlaması ile birlikte okula yeni başlayan minik öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Baydilli, “Şanlıurfa’mız Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan ili. Öğrencilerimizle her zaman bir arada olmamız gerekiyor. Çünkü onların geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için bizlerde elimizden gelen tüm gayreti sarf etmeliyiz. Okulda alacakları eğitimle inşallah geleceğin, doktorları, mühendisleri, avukatları ve öğretmenleri onlar olacaklar. Bizler her zaman için öğrencilerimizle geleceğe umutla bakan bir şehirde en iyi şekilde yetiştirmek için çaba sarf edeceğiz. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının Türkiye’miz ve Şanlıurfa’mız için hayırla getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.Baydilli’nin Ali Baba okuluna yaptığı ziyarete, Akpiyar Mahalle Muhtarı Ömer Kara’da eşlik etti.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN