Büyükşehir’den spora teşvik

Büyükşehir’den spora teşvik

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 branşta başlatılan ’Spor Turnuvası’ kapsamında Taekwando müsabakaları tamamlandı

Şanlıurfa’da gençlerin spora yönlendirilmesi ve lisanslı sporcu sayısının arttırılmasına yönelik geçtiğimiz yıllarda spor kompleksleri ve bir çok spor kursu açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de gençleri sportif faaliyetlere yönlendiriyor. Bu kapsamda Futbol, Güreş, Taekwondo, Basketbol, Hentbol, Atletizm, Judo ve Karakucak branşlarında ’Spor Turnuvası’ başlatan Büyükşehir Belediyesi, gençleri başarılı oldukları branşlara yönlendirerek Şanlıurfa’yı spor şehri yapıyor. 12 Sıklette 7 Kulübün ve 150 sporcunun katıldığı Teakvando müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerini veren Çiftçi, "Gençlerimizi spora teşvik etmek için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz" dedi."Türkiye’de ses getirecek sporcular yetiştiriyoruz"Amacın Şanlıurfa’yı spor şehri yapmak olduğunu belirten Çiftçi, "2016- 2017 yıllarında tesisleşme anlamıyla çalışmalarımızı sürdürürken şimdi de gençlerimizi spora teşvik etmek için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz. Şanlıurfalı gençlerimiz zeki olduğu kadarıyla sporun bir çok alanında da başarılı bir şekilde devam ediyor. Allah’ın izni ile bir çok branşta Türkiye’de ses getirecek evlatlarımız, hocaların teknik destekleriyle büyük başarıları Şanlıurfa’mıza kazandıracaktırlar. Bu gün tamamlanan Tekvando müsabakalarında dereceye giren tüm evlatlarımızı ve onları eğiten hocalarımızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN