Çiftçi vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı

Çiftçi vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, seçim çalışmaları kapsamında dün Siverek, Karaköprü ve Haliliye ilçelerindeki kırsal mahallelere ziyaretler gerçekleştirerek 24 Haziran’ın önemini anlattı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çiftçi’nin dünkü adresi bu kez Siverek, Karaköprü ve Haliliye ilçelerindeki kırsal mahalleler oldu. Sabahın erken saatlerinde ilk olarak Siverek ilçesine geçen Çiftçi, burada Karakeçi, Keş, Keçiburcu, Şekerli, Altınlı ve Alagün kırsal mahallelerine giderek vatandaşlarla buluştu. Buluşmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa buluşmasına tüm vatandaşları davet eden Çiftçi, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak istikrarın sürdürülebilmesi için seçimlerde AK Parti’nin yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi. Çiftçi öğlen saatlerinde ise bu kez Haliliye ve Karaköprü ilçelerine geçerek Çamlıdere, Taşlıca, Mağaracık, Bakımlı ve Akziyaret kırsal mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti. Akşama kadar yoğun bir çalışma temposu sürdüren Çiftçi, gece saatlerinde ise Halil Taşdölen’in Karaköprü’deki seçim bürosunu ziyaret etti. Millet adayları ile birlikte burada halka seslenen Çiftçi, yaptığı ziyaretlerde partilerine karşı büyük bir sevgi seli yaşandığını söyledi.Çiftçi’nin gün içerisindeki son adresi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting yapacağı alan oldu. Alanda incelemelerde bulunan Çiftçi, burada yaptığı açıklamasında vatandaşları bir kez daha büyük buluşmaya davet etti.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN