Haliliye’de parklarda çalışmalar sürüyor

Haliliye’de parklarda çalışmalar sürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Selçuk Polat Parkında yapımı devam eden yürüyüş yolu çalışmalarını yerinde inceledi

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşların taleplerini dinleyen Demirkol, bu kapsamda Veysel Karani Mahallesinde bulunan Selçuk Polat Parkını ziyaret etti. Burada yapımı devam eden yürüyüş yolu çalışmalarını inceleyip, çalışmalarla ilişkin bilgi aldı. Ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada yemyeşil Haliliye için çalıştıklarının belirten Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak 2014 yılından bu tarafa vazifemizi anlayan, vazifemizi bilen ve vazifemizin şuurunda bir anlayışıyla çalışıyoruz. Başladığımız günde temiz Haliliye dedik ve şimdi tertemiz Haliliye diyoruz, yeşil Haliliye dedik, şimdi yemyeşil Haliliye diyoruz. Yemyeşil Haliliye noktasında daha önce yapılmış olanlara ilaveten 23 yeni parkımızı ve 180 bin yeşil alanı Haliliye’mize kazandırdık. 146 bin ağacımızı toprakla buluşturduk. Daha önceden yapılmış olan eski parklarımıza spor ve sosyal aktivite alanları için uygun alanlar hazırlıyoruz. Veysel Karani Mahallemizdeki Selçuk Polat Parkımızda, yürüyüş yolları için çalışmalarımız devam ediyor. Bu parkımızda ve diğer parklarımızda da, ıslah, yenileme, tadilat çalışmalarımız devam etmektedir” diye konuştu.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN